Om ni skulle vilja beställa fotoglas till väggen i köket vänligen fyll i glasets storlek i formuläret nedan eller kontakta oss direkt – vi hjälper gärna dig.

FOTOGLAS

Varför lönar det sig att välja fotoglas för väggen bakom arbetsytan?

Fotoglas passar perfekt för att göra ditt kök mer speciellt! Kök är ett rum med komplicerade miljöbetingelser, och temperatur- och fuktighetsvariation skapar även höga förväntningar till materialet. Vi har gått den innovativa vägen i valet av material och erbjuder nya approach till kökets design.

VART PASSAR FOTOGLAS?

Fotoglas / printglas.

Fotoglas eller printglas gör det möjligt att skapa attraktiv design både i köket, hos allmän inredning och på yttre fasad. Man använder fotoglas oftast på angränsande väggar, kökets bakgrund, balkong- och trappräcken, som möbelglas, i duschkabiner, som inredningselement, på skjutdörrar och speglar och till och med som kompletta lösningar.

TEKNOLOGI

Ljus och speciell foto på ditt köks bakgrund.

För fotoglas bearbetning använder vi som regel 6 mm härdat glas med slipade kant. Härdat glas är ursprungligen vanligt float glas vilket bearbetas termiskt genom att upphetta glaset i särskilda härdugnar och därefter kyla av snabbt. Via den proceduren blir glaset 5 gånger starkare än ett vanligt glas.

OM FOTOGLAS

Ett vanligt glas.

En ljus och speciell foto på ditt köks bakgrund är en naturlig lätt grön- eller blåaktig ton, vilken har reducerats till minimum i fall av optiwhite glas. Därför använder man optiwhite glas särskilt i sådana ställen där det önskas mer transparens, eller i fall om man vill använda foton med vit/ljus bakgrund. Fotoglaset kan tillverkas på två sätt: att printa direkt antingen på glaset (på baksidan) eller på filmen, vilken limmas sedan på glasets baksida. Vi väljer själva det mest gynnsamma sättet utgående av glasets och den utvalda bildens egenskaper. Som resultat får du vatten-, värme- och skrapsäkert lufttätt fotoglas.

Fotoglas beställning

LED ljus fotoglas
Field is required!
Mätning
Field is required!
Extra försiktighet
-
+
Field is required!
Foto
Foto..
Field is required!
Förnamn
Field is required!
Efternamn
Field is required!
Adress
Field is required!
E-mail
Field is required!
Telefon
Field is required!

Glasåtgärder

Glasbredd mm*
Max 3000mm
Field is required!
Glashöjd mm*
Max 700mm
Field is required!

SKRIV TILL OSS!

Vi svarar gärna inom en arbetsdag!

    VILL DU BLI VÅR SAMARBETSPARTNER?

    Võtke meiega ühendust ja leiame Teile parima lahenduse!